This blogg...

Alltså vad är detta för blogg? Ja den frågan kan man ju ställa sig. Inte är det en modeblogg för då skulle det isf vara jäkligt trisst...typ....hej alla, idag köpte jag en tröja på h&m som jag inte hann prova ibutiken för min son fick spel i vagnen...och ja just det, tröjan passa inte så den fick jag lämna tillbaka...och förresten så tänkte jag att istället för att köpa något annat till mig så köpte jag en ny pyjamas till Lee.

Haha...alltså jag älskar mitt liv ändå. Jag är jäkligt mode intresserad men har inte riktigt orken att styla mig längre. Visst ibland drar jag fram mina älskade acne, steve madden och ugg's skor. Plötsligt händer det lixom.

Ja och inte kan jag skryta om att detta är någon direkt välskriven blogg iheller...är sämst på att stava. Och inga fancy selfies iheller. Vi har 2 kameror i detta hemmet. Min mobil kamera och min sambos mobilkamera.


MEN...allt jag skriver och alla bilder jag lägger upp är äkta. Okej, kanske att någon bild har ett typ instagram filter men thats It!

Sleep tight <3





Rock And Doll Dreams

Jag är då en 29 årig tjej som LEVER sex and the city livet....eller rättare sagt jag är en 29-årig, kaffeberoende, snurrig mamma som tycker att ordspråket ta dagen som den kommer ibland kan vara svårt nog. Mina intressen är få men efter att ha insett att rockstjärna och top modell inte längre är ett kärriärs alternativ börjat nöja mig med att umgås med vänner och självklart är det min lilla familj som tar den största delen av min fritid ;) Bor i centrala Helsingborg med dottern 7 år, sonen 9 månader och min fina sambo som inte bara är en helt fantastisk pappa utan också en fenomenal pojkvän!

RSS 2.0