I'm back!

Då vi har ny dator och jag rotat igenom det gamla "bildarkivet" så bara kände jag att det var dax att bjuda på lite old pics. Har skrattat hysteriskt för mig själv när det kommer till just en bild ifrån en partynatt med en barndomsvän....well well here we go!
 
I begynnelsen...bebis i magen! 21 år och det är här det "riktiga" livet börjar!
 
En liten Linnéa blev det, åren går snabbt med bar och här är hon 1 år! Musik är redan här ett starkt intresse för henne!
 
j
Jag provar kort hår och en klädstil som jag inte riktigt kan stå upp för idag....
 
Bh specialist, javisst! Blev blond och började jobba på Triumph....älskade det jobbet!
 
Blondin Maria höll i sig ett tag...
 
Ett år gick och jag bestämnde mig för lååångt hår. Ny tag och ett singelliv väntar runt hörnet...
 
Jag och Linnéa mot hela världen...
 
Kör en partynight med vännen Carro. Inte trode jag att några timmar efter denna bild så skulle jag träffa mannen i mitt liv...dock en långresa innan vi är där ännu!
 
Blev en hel del partajande....
 
och partjande....
 
och...ja ni fattar...
 

Hade kunnat lägga upp hur mycket bilder som helst....behöver nog något kollage program som jag kan trixa med!
 
Nä nu har jag lekt tillräkligt med datorn...dax att göra något vettigt!
 
adios!!!

Rock And Doll Dreams

Jag är då en 29 årig tjej som LEVER sex and the city livet....eller rättare sagt jag är en 29-årig, kaffeberoende, snurrig mamma som tycker att ordspråket ta dagen som den kommer ibland kan vara svårt nog. Mina intressen är få men efter att ha insett att rockstjärna och top modell inte längre är ett kärriärs alternativ börjat nöja mig med att umgås med vänner och självklart är det min lilla familj som tar den största delen av min fritid ;) Bor i centrala Helsingborg med dottern 7 år, sonen 9 månader och min fina sambo som inte bara är en helt fantastisk pappa utan också en fenomenal pojkvän!

RSS 2.0