Allt förändras igen...

Det var cirka 7 år sedan sist....och fast man tidigare har gått igenom detta så känns det ändå helt nytt och främmande. Att vänta barn...glädje och rädsla...allt i ett kan man säga.
 
22 veckor in i graviditeten är jag. Har låååång tid kvar men måste ändå säga att tiden har gått fort.
Det är egentligen inte förrens nu som det börjar gå upp för en att det faktiskt kommer komma en liten knodd i Januari....täka sig....att man ska bli 2 barns mamma! :)
 
Har haft en del jobbiga nätter. Svårt att hitta en bra ställning att sova i. Magen börjar kännas lite ivägen. Och tanken på att jag har typ halva tiden kvar och att min mage kommer fördubblas gör ju inte det lättare. Kanske att jag köper en sådann där nördkudde som man kan ha och sova med som gravid.
 
Nä, om man skulle göra sovandet ett försök till! Sambon blir ju 30 imorgon (idag). Big day!
 
 
 
 

Rock And Doll Dreams

Jag är då en 29 årig tjej som LEVER sex and the city livet....eller rättare sagt jag är en 29-årig, kaffeberoende, snurrig mamma som tycker att ordspråket ta dagen som den kommer ibland kan vara svårt nog. Mina intressen är få men efter att ha insett att rockstjärna och top modell inte längre är ett kärriärs alternativ börjat nöja mig med att umgås med vänner och självklart är det min lilla familj som tar den största delen av min fritid ;) Bor i centrala Helsingborg med dottern 7 år, sonen 9 månader och min fina sambo som inte bara är en helt fantastisk pappa utan också en fenomenal pojkvän!

RSS 2.0