Game over julen!

Som vanligt så går tiden fort och julen börjar redan närma sig sitt slut....

Över julafton så bjöd Trollhättan på julmys och en liten utgång till stadens rockbar "backstage". Jag gillar det stället då dom spelar riktigt bra musik som mötley crüe hehe....var också ett live band där som innehöll ett gäng långhåriga hårdrockare...yea!

Jag har ju varit lite snål med att berätta om Birminghamn som jag och sambon var i för inte så längesedan! Vi var borti 24h, 24 intensiva timmar! Vi hann med att shoppa istan, ta en öl på en typiskt engelsk pub, äta fish and chips och se 3 helt otroliga konserter med Steel panther, Mötley crüe och Def Leppard! Kan ju säga att detta kommer göras om och Mötley Crüe kommer jag se igen i sommar på Sweden rock! Jag har fått en crush på Tommy Lee...hehe.


Lägger in lite bilder men fler kommer senare!

Frukost på tåget till Köpenhamn, sisådär 6 på morgonen!

Yesss!

 

Kim i city of Birminghamn1

 

Åhhh...detta var nice...ha begäret i mig växte....

 

Redo!!!

rock and roll ;)

Vi <3

 

Rock And Doll Dreams

Jag är då en 29 årig tjej som LEVER sex and the city livet....eller rättare sagt jag är en 29-årig, kaffeberoende, snurrig mamma som tycker att ordspråket ta dagen som den kommer ibland kan vara svårt nog. Mina intressen är få men efter att ha insett att rockstjärna och top modell inte längre är ett kärriärs alternativ börjat nöja mig med att umgås med vänner och självklart är det min lilla familj som tar den största delen av min fritid ;) Bor i centrala Helsingborg med dottern 7 år, sonen 9 månader och min fina sambo som inte bara är en helt fantastisk pappa utan också en fenomenal pojkvän!

RSS 2.0