På gränsen att svimma av för gott...

Jag är helt slut. Hela helgen har varit i flyttkaos...Kim har jobbat hela helgen och i princip alla våra vänner har jobbat så det har bara varit min pappa och Kim som lyft och kämpat. Jag har hjälpt så gott som det går men jag har ju en liten Lee att ta hand om också.

Nu är iallafall den gamla lägenheten tömd och det mesta av städningen avklarad...

Min träning och mitt nyttiga matintag har legat på is nu under flytten...känner mig sjukt dassig. Som en äkta tvåbarnsmorsa...mer ångest får man när solen skinner och värmen känns och min garderob är fortfarande förliten...hallå stl 34?! Va fan lixom...orka att man var så jäkla liten innan Lee. Känns sjukt omöjligt att nå min vikt igen...buhu...Idag är min blogg klagomuren.



Rock And Doll Dreams

Jag är då en 29 årig tjej som LEVER sex and the city livet....eller rättare sagt jag är en 29-årig, kaffeberoende, snurrig mamma som tycker att ordspråket ta dagen som den kommer ibland kan vara svårt nog. Mina intressen är få men efter att ha insett att rockstjärna och top modell inte längre är ett kärriärs alternativ börjat nöja mig med att umgås med vänner och självklart är det min lilla familj som tar den största delen av min fritid ;) Bor i centrala Helsingborg med dottern 7 år, sonen 9 månader och min fina sambo som inte bara är en helt fantastisk pappa utan också en fenomenal pojkvän!

RSS 2.0